Mészáros Autó Javító Kft. Hírek

Álmai autóját keresi? Akkor jó helyen jár a Volkswagennél. Válasszon azonnal elvihető, új autóink közül vagy állítsa össze a kívánt modellt elképzelései szerint.

  1. Hírek
  2. Az AMTS-en mutatkozott be Turán Friciék megújult versenyautója
2023.03.20.
Újdonság a Volkswagentől

Az AMTS-en mutatkozott be Turán Friciék megújult versenyautója

Teljesen új, neonzöld-fekete "ruhát" öltött Turán Frici és Farnadi Ági Volkswagen Polo-ja, amellyel a páros az idei évben is a Magyar Országos Rali Bajnokság futamain áll rajthoz. A versenyautó 2023-as design-ját a csapat által kiírt pályázatra érkezett több mint húsz pályamunka közül választotta ki a versenyző és navigátora.

kép

"Nagyon megtisztelő, hogy ilyen sokan csatlakoztak a különleges design pályázatunkhoz, több mint 20 kreatív munka közül választottuk ki Ágival végül a befutót, és emellett a közönségkedvenc tervezetet is díjaztuk. Mindkét nyertesünk lehetőséget kap az idei szezonban arra, hogy egy rendhagyó, egynapos teszten átélje a csapatunk vendégeként, milyen érzés a navigátor székében ülni, ami biztos, rendkívüli élmény lesz. Az autónk egyedi öltözetet kapott idén, szerintem az egyik legszebb ruhája a mi Polo-nknak lesz 2023-ban" - mosolyog Frici.


Az autóbemutatóval egybekötött sajtótájékoztatót az MNASZ 2022. december 1-én megválasztott, új elnöke, Szujó Zoltán nyitotta meg.


"Szemléletmódot szeretnénk váltani a hazai autósportban, amelynek érdekében folyamatosan zajlik az átfogó munka. A csapatunkkal hiszünk abban, hogy lehet jó hangulatú, a szurkolókat kiszolgáló versenyeket szervezni itthon úgy, hogy közben a biztonságra is fokozott figyelmet fordítunk a versenypályákon és azon túl is. A ralisportban az új szakágvezetés fantasztikus munkát végzett, az idei szezon összesen kilenc versenyből áll majd, ebből hat futamon találkozhatunk a Rally1-es mezőnnyel" - mondja Szujó Zoltán.


"Ugyan az előző évünk nem úgy alakult, ahogy szerettük volna, ennek ellenére felkészülten és optimistán várjuk az idei szezont. Az autónk és a csapatunk is készen áll, idén két murvás verseny is bekerült a versenynaptárba, aminek kifejezetten örülök, mert ott mindig jó tempót tudunk diktálni" - folytatja Frici.


"A célunk természetesen most sem változott, minden versenyen szeretnénk kihozni magunkból a maximumot és az élen autózni. A mezőny most is erős lesz, izgatottan várjuk a hónap végi rajtot, és örülünk, hogy a nyíregyházi EB-futammal zárhatjuk majd az évet" - teszi hozzá Farnadi Ági.


A Magyar Országos Rali Bajnokság az előzetes tervek szerint idén hat versenyből áll majd, a murvás Székesfehérvár Ralival rajtol március 31. és április 2. között, és az október eleji Rally Hungary EB-futammal zárul.


Fotó: MK Racing Photography

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.