Mészáros Autó Javító Kft. Hírek

Tapasztalja meg a tiszta barcelonai szabadság érzését. Ez a SEAT. Fedezze fel a sokszínű modelljeinket és találja meg álmai SEAT modelljét.

  1. Hírek
  2. Ibiza Anniversary Limited Edition különleges modellváltozatával ünnepli ikonná vált sorozata 40. évfordulóját a SEAT
2024.01.31.
Újdonság a SEAT-tól

Ibiza Anniversary Limited Edition különleges modellváltozatával ünnepli ikonná vált sorozata 40. évfordulóját a SEAT

"Anniversary Limited Edition" néven limitált darabszámú különleges modellváltozattal ünnepli mára ikonná vált modellje, az Ibiza 40. évfordulóját a SEAT. Az Ibiza szigetéről elnevezett modellcsalád fordulópontot jelentett a vállalat sikereinek történetében, amelyből öt generációja során 1984 óta összesen több mint hatmillió példányt értékesített.

kep

Az SEAT Ibiza első generációja volt a márka első olyan modellje, amelyet már nem egy fő technikai partner közreműködésével, hanem saját, illetve olyan partnerei szaktudásával fejlesztett ki, mint Giorgetto Giugiaro a külső formavilág, a Karmann a belső dizájn, valamint a Porsche a hajtásrendszer terén.


E sorozat már 1984-es bemutatkozása óta mércéül szolgálhatott a piacon, miközben a SEAT azon sikerei előtt is utat nyitott, amelyek során járműveit világszerte értékesítő, globális vállalatként igyekezett megerősíteni pozícióját.


"Az ikonná vált Ibiza sikere azt is jelentette, hogy néhány országban már a márkanevet megelőzően is ismerték ezt a modellt. A SEAT márka jelenleg történetének legjobb termékkínálatával rendelkezik, és erősebb, mint valaha" - hangsúlyozta Wayne Griffiths, a SEAT vezérigazgatója. "A félvezetőbeszerzés jelentette kihívások mérséklődésével eladásaink 24 százalékkal nőttek 2023-ban, kiszállításaink pedig elérték a 288 400 darabot."


A SEAT Ibizia limitált felszereltségű csomaga az Anniversary Limited Edition új felszereltséggel és színekkel, valamint új könnyűfém keréktárcsákkal és dizájnelemekkel készül.


A B-oszlop lézergravírozott lesz, de a küszöbléceknél nem jelezték külön, hogy lézergravírozott lenne.


Az autó külső megjelenését karosszériája exkluzív Grafénszürke árnyalata és 18 col peremátmérőjű Cosmo-szürke könnyűfém keréktárcsái, valamint a B-oszlopain feltűnő "Anniversary Limited Edition" lézergravírozott feliratok teszik egyedivé. A beltér különlegességei az exkluzív textilbevonatú kagylóülések - amelyek a dinamika és a kényelem új szintjét kínálják az elöl helyet foglalóknak -, az ajtók és a középkonzol új, matt sötétalumínium felületei, valamint a küszöblécek lézergravírozott "Anniversary Limited Edition" felirata.


A SEAT Ibiza Anniversary Limited Edition 2024 első negyedévétől kapható.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.